Snekkerverksted - Velkommen til Fortuna HR
15606
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15606,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

SNEKKERVERKSTED

Om Snekkerverkstedet

På vårt snekkerverksted i Vålerveien 65. Designer og produserer vi ulike trevarer som blant annet utebenker, interiørkrakker, skamler og ulike trekasser. Vi tar også imot spesialbestillinger etter kundens ønske og behov. Våre produkter blir produsert av lærekandidater fra OK-Vekst, og VTA-ansatte under veiledning og tilrettelegging fra fagledere. Vi kjøper våre råvarer fra lokale leverandører.

Arbeidet på snekkerverkstedet

Vi i Fortuna HR mener at alle mennesker kan gjøre en viktig jobb som gir arbeidsglede og yrkesstolthet. Våren 2019 åpnet Fortuna HR en pop-up butikk i  AMFI Moss, hvor lærlingene fikk muligheten til å selge de produktene de produserte selv. Butikken var en suksess  som vi håper å gjenta senere også.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe deg med arbeidsrettede tiltak. Har du spørsmål til oss, nøl ikke med å kontakte oss for en god prat.
KIAS SPORT & SYKKEL

Hovedkontor, Pakking og Snekkerverksted