Lærekandidater - Velkommen til Fortuna HR
15665
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15665,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

ALK – Avdeling for lærekandidater

ALK – Avdeling for lærekandidater

Lærekandidatordningen i Fortuna

Lærekandidatordningen er et tilbud til elever i videregående skole som ønsker å ta opplæring i deler av læreplanen – ute i bedrift i stedet for på skolen. Den individuelle opplæringsplanen utarbeides sammen med eleven. Målet er et kompetansebevis som dokumenterer hvilke mål lærekandidaten har gjennomført i opplæringsperioden.

Vi samarbeider med Opplæringskontoret for vekstbedrifter i Østfold, ALK – Avdeling for lærekandidater. ALK – Avdeling for lærekandidater bidrar i formidling og opplæring av lærekandidater hos Fortuna og de andre 10 vekstbedriftene i Østfold. Les mer om ALK – Avdeling for lærekandidater her: www.okvekst.no

Du søker selv via ALK – Avdeling for lærekandidater sin hjemmeside (eget søknadsskjema). Den godkjennes av Østfold fylkeskommune og PPT sentralt. Ta kontakt med skolen din eller med oss hvis du lurer på noe.

Når du tas opp som lærekandidat hos oss vil du få en egen fagperson å forholde deg til. Det vil også skrives en ordinær arbeidsavtale mellom deg og Fortuna. Du vil følges tett opp i jevnlige samarbeidsmøter. Når det nærmer seg slutten på perioden meldes du opp til en kompetanseprøve og om denne blir vurdert til bestått vil du motta et kompetansebevis.

Amfi (1 of 1)-13-2
Vi har flere spennende læringsarenaer, blant annet:

  • Trevare- og bygginnredningsfaget (snekker)
  • Industrimontørfaget (sykkelreparasjon)
  • Salgsfaget (café og sykkelbutikk)
  • Kokkfaget
  • Kontor- og administrasjonfaget
  • Logistikkfaget (pakking og montering, transport av varer)
  • Anleggsgartnerfaget

Er du interessert i lærekandidatordningen? Ta kontakt med opplæringskoordinator Jannicke Dahl på tlf 990 86 856 eller på jannicke@fortunahr.no for en prat eller omvisning hos oss.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe deg med arbeidsrettede tiltak. Har du spørsmål til oss, nøl ikke med å kontakte oss for en god prat.
KIAS SPORT & SYKKEL

Hovedkontor, Pakking og Snekkerverksted