Kias Sport & Sykkel - Velkommen til Fortuna HR
15685
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15685,bridge-core-2.2.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

KIAS SPORT & SYKKEL

Om Kias Sport & Sykkel

Kias Sport & Sykkel har ett sykkelverksted som reparerer din sykkel for en billig penge. Vi har en sykkelreparatøransatt og han utfører service og reparasjoner på sykler sammen med arbeidssøkere fra NAV. Kias Sport & Sykkel  er en del av attføringsbedriften Fortuna HR AS, som er en del av KIAS.

Vi tenker også på miljøet og resirkulerer gamle sykler og setter dem i stand for salg. I tillegg til dette har vi mulighet til å vinterlagre sykkelen din mens det er kaldt ute.

Vårt verksted er en arbeidstreningsarena for våre arbeidssøkere, men er også åpen for deg og din sykkel!

20180629_125601tut
shutterstock_1042280458

Litt om arbeidsplassen på Kias Sport & Sykkel

Vi i Fortuna HR mener at alle mennesker kan gjøre en viktig jobb som gir arbeidsglede og yrkesstolthet. På Kias Sport & Sykkel jobber de som er på VTA – varig tilrettelagt arbeid og AFT – Arbeidsforberedende trening og Avklaring.

Arbeidserfaringen du får ved Solgaard Sykkel:

  • Kunnskap om mekanikker yrket
  • Reperasjon og vedlikehold av sykler
  • Bygge sykkel fra bunnen av
  • Kundeservice
  • Betjening av kassen
  • Rengjøre og vedlikeholde sykler

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe deg med arbeidsrettede tiltak. Har du spørsmål til oss, nøl ikke med å kontakte oss for en god prat.
KIAS SPORT & SYKKEL

Hovedkontor, Pakking og Snekkerverksted